Rólunk

Cégünk 1991-ben kezdte meg működését a Pécsi Sörgyár szomszédságában található Rókus Étteremben. Éttermünk 25 éven keresztül helyben fogyasztott ételekkel kedveskedett a vendégeknek, napi menü és a-la-carte ételekkel.


2015 nyarán nagy változás következett be cégünk életében. Szerettük volna, hogy kiváló ízvilágú ételeinket többen is megismerjék ezért elkezdtük ételeinket házhoz szállítani Pécs és Komló vonzáskörzetében. Várakozásainkat felülmúlva akkora igény jelentkezett jó minőségű ételeinkre, hogy éttermünket kinőve immár egy 300m2-es konyhába költöztünk.
Új konyhánk Pécs egyik legnagyobb és legmodernebb konyhái közé tartozik. Ételeinket a mai kor követelményei szerint modern sokkolásos technológiával hűtjük, melynek köszönhetően minden ízt és frissességet magába zárnak.


Konyhánk az összes szigorú minőségbiztosítási ÁNTSZ és Állategészségügyi követelményeket teljesíti H.A.C.C.P. rendszerünknek köszönhetően.
Minden hús alapanyagunkat saját hentesünkön keresztül hazai vágóhidakról szállítjuk, zöldség alapanyagainkat pedig a nagybani piacról szerezzük be, melyek szintén kiváló magyar termékek.
Cégünk folyamatosan fejlődik és növekszik. 2017-es évben országos lefedettség kiépítésébe kezdett, melynek célja kiváló ár/érték arányú ételeink megismertetése a teljes Magyar piaccal, hogy mindenki számára elérhetővé váljon.


Ételeink tartósítószer mentesek, kiváló magyar alapanyagokból készülnek, házias ízvilággal.
Minden nap változatos többféle menüt kínálunk magán és vállalati ügyfeleinknek egyaránt.
Ételeink a korszerű hűtési és csomagolási technológiánknak köszönhetően, néhány perc melegítés után frissen és ízletesen kerül az Ön asztalára.
Minden ételünk hermetikusan van lezárva, az ételt Ön bontja fel először, ezáltal biztonságos és baktérium mentes ebédet tudunk szállítani ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.
Ebédünket saját szállítóedényében melegítheti, az edény hőálló nem olvad meg. Minden ételünk a fogyasztásig hűtve tárolandó! Fogyasztás előtt forralja fel az ételeket!